Raymarine Dragonfly 7PRO

Artikelnummer: E70320
Vorige Artikel 2 van 2
€ 598,95 € 483,95 (inclusief 21% btw)

Superieure visserij-elektronica die door Raymarine ongelooflijk eenvoudig is gemaakt

Verander uw zicht onder water en vang meer vis met de Dragonfly 4, 5 en 7 CHIRP DownVision™-breedspectrumtechnologie. Identificeer gemakkelijk vis en structuren onder water met sonarbeelden van fotokwaliteit. Op het weersbestendige HD-kleurendisplay van Dragonfly heeft u vanuit elke kijkhoek een scherp beeld. Maak de overstap naar een slimmer soort sonar met Dragonfly.

Het Dragonfly-verschil

Dragonfly maakt een sprong in de toekomst van sonar met CHIRP-breedspectrumtechnologie. Met breedspectrum-CHIRP worden er meer sonarsignalen in het water overgedragen, waardoor Dragonfly meer details kan waarnemen, meer vis kan opsporen en met ongeëvenaarde helderheid structuur kan weergeven.

CHIRP DownVision™ – Gewoonweg de beste beeldsonar

CHIRP DownVision™ zal uw zicht onder water veranderen door ongelooflijk heldere sonarbeelden van fotokwaliteit. De CHIRP DownVision™ van Dragonfly overtreft gewone beeldsonars met een superieure doordringing in diep water tot 180m (600ft) en betrouwbare bodemtracering op hoge snelheid.

Een beter beeld

Elke Dragonfly is ontworpen met optisch gekoppelde LCD-display-technologie. Ooit was dit alleen beschikbaar op scheepsdisplays uit het topsegment. De optisch gekoppelde displays van Dragonfly voor alle weersomstandigheden bieden helderdere kleuren, meer contrast en beslaan gegarandeerd nooit.

Draadloos verbinden en delen

Dragonfly PRO-modellen hebben ingebouwde WiFi. Hengelaars kunnen Dragonfly-sonargegevens naar hun smartphone of tablet verzenden met de mobiele Raymarine Wi-Fish™-app. De mobiele Wi-Fish-app brengt het Dragonfly-sonarbeeld niet alleen letterlijk binnen handbereik, maar u kunt sonarbeelden ook nog terugspoelen en vastleggen om deze online met vrienden te delen.

Dragonfly PRO is nu compatible met de Navionics Boating App and SonarChart™ Live

Maak actuele bathymetrische kaarten terwijl u vaart, met uw Dragonfly Pro of Wi-Fish in combinatie met deNavionics SonarChart™ Live app. Of stream sonarbeelden naar de Navionics Boating app en geniet van live sonarbeelden op uw mobiel of tablet, terwijl u uw persoonlijke bathymetrische kaart opbouwt. U kunt sonarlogs ook uploaden naar Navionics.com waar deze worden gebruikt als SonarChart™ updates voor Navionics cartografie.

Navionics Boating incl SonarChart™ Live is nu al beschikbaar voor Apple iOS apparaten en Android.

De beste kaarten

De Dragonfly-modellen met ingebouwde GPS geven u de keus tussen Navionics-, C-MAP by Jeppesen- of met Raymarine LightHouse compatibele kaarten

Superieure sonar

Anders dan bij conventionele beeldsonars die één enkele frequentie bij elke puls uitzenden, maakt de DownVision-sonar gebruik van CHIRP-technologie om tegelijkertijd over een breed spectrum van sonarfrequenties uit te zenden – levensechte sonarbeelden met een veel hogere resolutie zijn het resultaat.

Dubbelkanaals CHIRP

CHIRP DownVision™ plus een door CHIRP aangedreven visopsporingskanaal voor conventionele sonarbeelden. De dubbelkanaalssonar is beschikbaar op alle Dragonfly-modellen, behalve de Dragonfly 4DV.

Overal te monteren

Het compacte kogelkoppelingssysteem maakt installatie van het systeem eenvoudig. De houder is gemakkelijk te upgraden naar universele kogelkoppelingssystemen.

Nominale voedingsspanning12VDC
Bedrijfsspanningsbereik10,8VDC - 15,6VDC
Vermogen9 Watt RMS
VerbindingenGecombineerd voeding + transducer
IP normeringIPx6
Display7,0"
Resolutie800x480 pixels
Schermverhouding15:9
  
GPS kanalen72
KaartcompatibiliteitLightHouse vector- en rasterkaarten
 Navionics Gold, Plus, Hotmaps en SonarChart
 C-MAP by Jeppesen
Routepunten3000
Tracks15
Kaart typeMicroSD
  
Sonar typeCHIRP
Sonar kanalenKonische sonarstraal 
 Brede DownVision waaierstraal
Dieptebereik600ft / 183m (sonar)
 900ft / 275m (DownVision)
Garantie1 jaar
TransducerCPT-DVS (R70374)
  
Specificatie Omschrijving
Barcode 0723193798850
© 2017 - 2020 Visboot Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel