NIEUW!

BatteryLabs Li-ion 7S 24V 62.4Ah MegaUMPF2

Artikelnummer: 33020
Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 815,00 (inclusief 21% btw)

Algemeen

Dit type accu is ontworpen om mobiele energie in elke situatie mogelijk te maken. Deze nieuwe generatie lithium accu's is gebaseerd op zijn voorganger, maar nu nog robuuster en beter voorbereid op zware omstandigheden. Onder de rubber bumpers is een fiber reinforced exoskelet aangebracht om zware klappen op te vangen. Ook kent de accu uitstekende waterdichte eigenschappen dankzij  de PVC seals en het drukregulerende membraan. De accu is voorzien van verzilverde verzonken accupolen (M5).
De actuele state of charge is af te lezen via de intelligente indicator, maar ook via de BLE (Bluetooth Low Energy) en de BatteryLabs app. Via deze app zijn ook andere gegevens van de accu in te zien, zoals actuele stroom, spanning, temperatuur en aantal gebruikte cyclussen. 

BMS

Het BMS in deze lithium accu balanceert de cellen en beschermd tegen overladen, diep ontladen, te hoge temperatuur, kortsluiting en te hoge stromen. Dit BMS werkt geheel automatisch, wanneer een grenswaarde wordt overschreden blokkeert de accu, deze herstelt zichzelf als deze wordt gescheiden van de verbruiker. Omdat wij gebruik maken van BMSen die over dezelfde MOSFETs kunnen laden en ontladen is er geen aparte laadstekker nodig, dit verhoogt de mogelijke laadstroom en maakt het ook mogelijk deze accu's te gebruiken voor regeneratieve systemen. Door het efficiënte ontwerp van de PCB gebruikt de BMS zeer weinig energie en duurt het enkele jaren voordat de accu volledig is ontladen. Het voor langere tijd wegzetten is dan ook geen probleem.

Cellen

Dit type accu maakt gebruik van NMC 18650 cellen. Kenmerkend voor deze cellen is de uitstekende energiedichtheid in combinatie met een gunstige cost of ownership. Alle NMC 18650 cellen die wij gebruiken zijn voorzien van een CID (current interrupt device), waar door elke cel afzonderlijk is beveiligd. Zodra een cel te heet wordt, wordt deze uitgeschakeld.

Gewicht10,7kg
Afmetingen (LxBxH)189mm x 159mm x 293mm
Chemische samenstellingLithium-ijzer-fosfaat (LiFePO4/LFP)
Cellen in serie7 (3,7 volt per stuk)
Cellen parallel24
Spanning nominaal25,9 volt
Capaciteit62,4 Ah
Stroom50 A
BMSja
Cell auto balanceja
Beveiliging Kortsluiting
 Temperatuur
 Overladen
 Diep ontladen
BehuizingKunststof PC/ABS
Garantie2 jaar

 

Specificatie Omschrijving
Gewicht 10,7 Kg
Lengte 15,9 cm
Breedte 29,3 cm
Hoogte 18,9 cm
Barcode 8719992322077
© 2017 - 2020 Visboot Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel