Ik ben William Bouman en ben geboren in 1984 in het dorpje Meeuwen. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin Bianca en onze zoontjes Thijs en Jens in Kerkwijk, 5 minuten vanaf de A2 tussen de rivieren de Maas en de Waal. 

Als jong mannetje heb ik mijn hobby vissen ontdekt. Op jonge leeftijd werd er een stalen roeiboot gekocht welke ik samen met mijn vader compleet heb opgeknapt. Met deze roeiboot gingen we regelmatig vissen op met name witvis.

In de loop der jaren werd mijn interesse steeds meer getrokken door het vissen op snoek en snoekbaars en hebben we in 2003 een polyester Quicksilver 360 met trailer gekocht. Ook deze hebben we voorzien van alle benodigdheden zoals stoelen, verlichting, een fishfinder, hengelsteunen enz. Met deze boot heb ik vele dagen in met name de Biesbosch doorgebracht en vooral mooie snoeken gevangen.

In 2007 heb ik een Monark 1600 met trailer gekocht en werden de mogelijkheden qua viswateren nog een stuk groter. Ook deze boot heb ik voorzien van alle accessoires zoals fishfinders, elektromotoren, verlichting, hengelsteunen enz. De Monark heb ik nog steeds en deze gebruik ik nog steeds regelmatig.

In 2016 heeft mijn vaste vismaat een casco Marcraft 496 Lake Hunter gekocht en deze hebben we ook helemaal zelf afgebouwd. Ook een speciaal op maat gebouwde trailer heb ik voorzien van waterdichte LED achterlichten, breedtelichten en werklampen. Met deze boot zijn we nog wekelijks op het water te vinden op zoek naar fantastische roofvissen in Nederland en Zweden. 

In 2017 ben ik gestart met Visboot Totaal van waaruit ik diverse artikelen aanbiedt voor visboten en trailers. Daarnaast behoort het monteren of aanpassen van de diverse artikelen aan uw visboot of trailer tot de mogelijkheden en denk ik graag mee om tot goede oplossingen te komen.

© 2017 - 2024 Visboot Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel