FishReveal

Vis is gemakkelijker te vinden en te identificeren met FishReveal, dat op één scherm de bewezen prestaties van de Lowrance CHIRP sonar combineert met hoogwaardige beelden van onderwaterstructuren van DownScan Imaging. Visdoelen lichten op uw display op.

Genesis Live real-time cartografie

Maak eigen contourkaarten tot 15 cm van uw plaatselijke meer of van onbekende wateren - in real-time - op het display van uw HOOK Reveal met Genesis Live.

Autotuning Sonar

Besteed meer tijd aan vissen en minder aan de instellingen van uw sonar dankzij de HOOK Reveal Autotuning sonar, die de sonarinstellingen automatisch aanpast aan de omstandigheden. Zo hebt u altijd het beste sonarbeeld. 

TripleShot™ High CHIRP Sonar met SideScan en DownScan Imaging™

TripleShot™ is perfect voor vissers die al hun sonarfuncties uit één transducer willen halen. De TripleShot™ beschikt over de fish-finding mogelijkheden van een breedhoek CHIRP sonar met en de hoogwaardige beelden van onderwaterstructuren met SideScan en DownScan Imaging™.

SplitShot High CHIRP Sonar en DownScan Imaging™

SplitShot is perfect voor vissers die het beste zicht onder hun boot willen hebben en beschikt over de fish-finding mogelijkheden voor van een breedhoek CHIRP sonar en de hoogwaardige beelden van onderwaterstructuren van SideScan en DownScan Imaging™.

SolarMAX™ Display

Profiteer van de heldere en duidelijke weergave van uw display, ongeacht de omstandigheden en zelfs in direct zonlicht, met uitstekende helderheid en zichtbaarheid bij daglicht op het SolarMAX display van HOOK Reveal.

Zeer gebruiksvriendelijke menubediening en speciaal toetsenpaneel

Navigeer eenvoudig door menu's, selecteer opties en bepaal toetsfuncties met de eenvoudige menustructuur en het speciale toetsenpaneel van de HOOK Reveal.

Sorteer op
 • Lowrance Hook Reveal 5 83/200 HDI
  Lowrance Hook Reveal 5 83/200 HDI
  € 387,19 € 329,00
 • Lowrance Hook Reveal 7 83/200 HDI
  Lowrance Hook Reveal 7 83/200 HDI
  € 520,29 € 389,00
 • Lowrance Hook Reveal 7 TripleShot
  Lowrance Hook Reveal 7 TripleShot
  € 629,19 € 499,00
 • Lowrance Hook Reveal 9 TripleShot
  Lowrance Hook Reveal 9 TripleShot
  € 786,49 € 649,00
© 2017 - 2024 Visboot Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel