Garmin Navionics+ | NSEU076R Benelux en West Duitsland

Artikelnummer: 010-C1242-20
Artikel 1 van 4
€ 159,99 € 150,00 (inclusief btw)

Met levendige kleuren, een gestroomlijnde interface en een combinatie van content voor kust- en binnenwateren met een kleurenpalet in populaire Navionics® stijl, maakt Garmin Navionics+ cartografie het eenvoudig om je koers uit te stippelen met 's werelds meest toonaangevende naam in nautische kaarten.

ALLES-IN-ÉÉN KAARTOPLOSSING VOOR GARMIN KAARTPLOTTERS

Krijg toegang tot gedetailleerde kaarten van kustkenmerken, meren, rivieren en meer. Geïntegreerde Garmin en Navionics content biedt dekking voor schippers over de hele wereld.

DAGELIJKE KAARTUPDATES

Grafieken worden voortdurend uitgebreid met nieuwe en verbeterde inhoud. Er worden dagelijks tot wel 5000 updates uitgevoerd. Met het inbegrepen abonnement van één jaar heb je toegang tot dagelijkse kaartupdates via de ActiveCaptain app voor smart toestellen.

AUTO GUIDANCE+ TECHNOLOGIE

De combinatie van het beste van Garmin en Navionics functies voor automatische routebepaling en de ingebouwde Auto Guidance+ technologie, biedt je een voorgesteld dock-to-dock pad door kanalen, toegangen, jachthaveningangen en meer.

DIEPTEBEREIKARCERING

Met dieptebereikarcering met hoge resolutie kun je maximaal 10 kleurgearceerde opties selecteren en je doeldiepten in één oogopslag bekijken.

CONTOUREN TOT 0,5 M

Contouren tot 0,5 m bieden een duidelijke weergave van de bodemstructuur voor verbeterde viskaarten en meer details in moerassen, kanalen, havens, jachthavens en meer. Zo wordt vissen en navigeren nog eenvoudiger.

ONDIEP-WATERARCERING

Om een duidelijk beeld te krijgen van te vermijden ondiepe plekken, kun je met deze functie arcering instellen voor een door jou ingestelde diepte.

ACTIVECAPTAIN COMMUNITY

Content uit de community biedt nuttige punten, zoals jachthavens, ankerplaatsen, gevaren, bedrijven en meer. Krijg aanbevelingen van schippers met ervaring in de lokale omgeving.

Specificatie Omschrijving
Barcode 0753759289362
© 2017 - 2024 Visboot Totaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel